9a Mostra d’Emprenedors de Girona – 2018

Lighthink lab va ser l’empresa guanyadora del primer premi de la 9ª edició de la Mostra d’Emprenedors de Girona, amb una iniciativa molt innovadora que ha sabut treure-li el potencial de la tecnologia de projecció mapping per crear experiències immersives multi-sensorials de rellevància i d’alt impacte visual.

Van quedar com a finalistes Animal Hero Universeun videojoc terapèutic per a nens amb Síndrome de Down i altres discapacitats, destinat a millorar i reforçar capacitats cognitives i fomentar una manera més divertida i creativa d’aprendre. Aquest projecte va ser guardonat amb el premi al projecte amb major impacte social de la fundació Ship2b.

Books&Box és la iniciativa que va presentar en Xavier Núñez, una botiga online de “caixes literàries” per regalar i fomentar la lectura d’una manera molt singular.

L’altre finalista va ser MitisWorld, que mitjançant tecnologia 360º, realitat virtual i Big Data han aconseguit recrear fires virtualment perquè tinguin visibilitat i impacte a nivell global els 365 de l’any.

A l’inici de la celebració, com és habitual es van presentar dos casos d’èxit. El primer de tots va ser  Eat Sleep Cycle, on en Lee Comerford, co-fundador de l’empresa,ens va explicar el fenomen del ciclisme i Girona, i com ha sabut treure-li profit per crear un negoci molt exitós. En segon lloc, l’Anna Codina, directora d’ ElGiroscopi, va mostrar com les petites empreses poden treure profit de la intel·ligència artificial durant el seu dia a dia.