7a Mostra d’Emprenedors de Girona – 2016

La 7a edició de la mostra va tenir com a guanyador el projecte MJN Neuroserveis, una empresa tecnològica orientada a millorar la qualitat de vida de les persones i les famílies que conviuen amb l’epilèpsia. Ho aconsegueixen a partir d’un dispositiu molt innovador que permet monitoritzar els pacients en temps real i predir la crisi epilèptica, tal i com va explicar Salva Gutiérrez.

Lluís Sabadell va presentar Los Cuscusianos, una editorial gironina artesana que planteja un nou concepte de contes i jocs per a desenvolupar la creativitat on el lector pot interactuar amb ells.

En Pau Planas i la Rocío Rodríguez van explicar el projecte que han impulsat per a donar a conèixer la gran varietat musical del país de manera propera. Han creat La Tornada, una revista digital catalana de tirada setmanal.

Dolors Brujats, una de les responsables d’Activpac, va presentar aquesta empresa que es dedica a oferir paquets de materials educatius adaptables pensats per treballar habilitats motrius i de memòria per a persones grans o amb dificultats específiques.

A part dels finalistes, durant la nit també es van presentar diferents casos d’èxit: ElGiroscopi va presentar el cas de Pordamsa i com aquesta empresa de porcellana de la Bisbal de l’Empordà es va reposicionar a través de l’estratègia digital; Ecosol, l’empresa d’inserció laboral de Càritas amb el seu projecte de missatgeria sostenible El Tricicle Verd; i Rehab&lates, un estudi de Pilates i Fisioteràpia de Girona dedicat al condicionament físic i a la rehabilitació de lesions.