10a Mostra d’Emprenedors de Girona – 2019

L’empresa EKKO WC, un projecte emprenedor de lloguer i venda de lavabos ecològics per a esdeveniments i particulars, ha estat el guanyador de la 10a Mostra d’Emprenedors de Girona.

Durant l’acte s’han presentat dos casos d’èxit del territori relacionats amb la sostenibilitat: el Celler de La Vinyeta i l’Hostal Empúries, que han explicat el valor afegit que els aporta la seva implicació amb el medi ambient.

A més del guanyador de la Mostra EKKO WC, de l’emprenedor de Roses Adrià Giner, també han exposat les seves propostes tres projectes d’emprenedoria nascuts a les comarques gironines: MAICHINERY, una eina que gestiona de manera autònoma el consum energètic dels edificis; CERVESA BDEGUST, una cervesa 100% ecològica, vegana, km 0 i compromesa socialment i EXO SURF, accessoris biodegradables per al surf, que tenen l’objectiu d’evitar i reduir l’acumulació́ de plàstic al mar.

L’Alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha estat present a l’acte i ha destacat la importància de la Mostra d’Emprenedors de Girona per la seva tasca de relacionar empresaris i emprenedors. També ha valorat molt positivament la implicació de les empreses amb la sostenibilitat.